Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 15:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine si po oslobodení pôjde po slávu. Odmieta program na ochranu svedkov

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper má v pláne využiť ochranku, zmenu identity nechystá.

6ix9ine má údajne v pláne po prepustení z väzenia pokračovať v kariére rapera. S informáciou prichádza portál TMZ, ktorému sa opakovane podarilo získať exkluzívne informácie, ktoré sa neskôr ukázali ako pravdivé.

Zdroj blízky raperovi vraj novinárom prezradil, že Tekashi si síce uvedomuje potenciálne nebezpečenstvo po tom, čo vymenil svoju slobodu za udanie celého nebezpečného gangu, už má však jasno v tom, ako bude postupovať a vstup do programu na ochranu svedkov podľa všetkého nie je alternatívou. 

Odporúčané
Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky 19. septembra 2019, 21:21

Riešenie vidí dúhový Daniel v ochranke, ktorá bude v jeho blízkosti 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Pravdepodobne už do konca života. Zároveň myslí údajne aj na to, že v nebezpečenstve môže byť aj jeho rodina, ktorá rovnako bude potrebovať, aby na ňu niekto dával pozor. 

Raper má teda v pláne pokračovať v kariére a myslí na ďalšie úspechy. Práve z hudby chce podľa všetkého ochranku pre celú rodinu financovať. Médiá ešte v tejto súvislosti spomínajú aj na prípad kriminálnika Henryho Hilla, ktorý pomáhal FBI dolapiť členov mafie a po vstupe do programu na ochranu svedkov neprežil ani 10 rokov. 

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28
Domov
Zdieľať
Diskusia