Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2019, 8:14
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Nadčasovosť a dokonalé súkromie v podobe vily s bazénom len 25 minút od Prahy

Nadčasovosť a dokonalé súkromie v podobe vily s bazénom len 25 minút od Prahy
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Bývanie, do ktorého sa budeš chcieť ihneď presťahovať.

Veľká záhrada s dokonalým trávnikom, krytý bazén a bývanie, z ktorého človek nebude chcieť odísť preč. Priblížne takto  by sme charakterizovali nehnuteľnosť situovanú v obci Zdiměřice priblížne 25 minút cesty autom od centra Prahy. 

Nadčasová vila z roku 2013 bola navrhnutá s dôrazom nielen na estetiku, ale taktiež funkčnosť, o čom svedčí množstvo využitých technológií. Za všetky môžeme spomenúť podlahové kúrenie ovládané cez mobilnú aplikáciu, špičkovú klimatizáciu alebo kamerový systém.

Nás však viac zaujali použité materiály a celkové architektonické riešenie stavby rozprestierajúcej sa na pozemku s výmerou 855 metrov štvorcových. Oceňujeme čistotu vonkajších línií a rovnako tak aj presklené plochy či farebnú vývaženosť a zariadenie. To síce v niektorých aspektoch pôsobí zbytočne okázalo, ale celkový dojem ani prinajmenšom nemôže pokaziť. 

Viac o rodinnom kráľovstve s 5 spálňami a podlažnou plochou 288 metrov štvorcových ti už ale napovie galéria nižšie. Na záver len prezradíme, že hodnota daného sídla činí takmer 930 000 €, a či to je veľa alebo akurát už necháme na tvojom posúdení.

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Domov
Zdieľať
Diskusia