Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Stredoškoláci v postapokalyptickom svete vraždia zombies. Seriál od Netflixu je plný humoru a smrti

Stredoškoláci v postapokalyptickom svete vraždia zombies. Seriál od Netflixu je plný humoru a smrti
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujme ťa originálna novinka svojím námetom?

Do sveta Mad Maxa sa pridáva humor Zombielandu a tínedžeri z radovej strednej školy, akých sme mohli vidieť napríklad v 13 Reasons Why. Spomínaná kombinácia neznie vôbec zle, no nie? Za predpokladu, že si na nás scenáristi pripravili poriadne originálne epizódy plné pubertálnych problémov v kombinácii s drsným, ale zábavným bojom proti zombies, môže z Daybreak vzniknúť celkom zaujímavý počin.

Odporúčané
Slaughterhouse - LA Leakers Freestyle Slaughterhouse - LA Leakers Freestyle 8. júla 2012, 16:11

V čerstvej upútavke majú študenti na armádu nepriateľov v postapokalyptickom svete prichystané luky, katany, sekery či kyjaky, takže o pestrý zbraňový arzenál bude zrejme postarané. Z traileru však zatiaľ nevieme, či možno v seriáli očakávať aj lahodné gore scény, ktoré by potešili najmä nadšencov tvrdých zombie hororov.

Počas desiatich epizód prvej série budeme sledovať jednotlivé skupiny študentov z Glendale High School, ktoré sa snažia v zombíkmi zničenom svete pre seba ukradnúť časť územia. Ako už ukázal vyššie priložený trailer, jednotlivé gangy postapokalyptického sveta sa budú rozdelovať približne tak, ako to bolo aj v škole.

Medzi preživšími teda nájdeme partiu arogantných športovcov, inteligentných nerdov či zákerné roztlieskavačky. V hlavných rolách uvidíš hercov, ako Matthew Broderick, Austin Crute, Colin Ford, Jeanté Godlock, Gregory Kasyan či Cody Kearsley. Prvú sériu Daybreak režíroval Brad Peyton (Rampage a San Andreas s The Rockom). Na Netflixe bude seriál dostupný od 24. októbra (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia