Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2019, 14:40
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Akých návrhárov uvidíš na tohtoročnom Fashion LIVE!?

Akých návrhárov uvidíš na tohtoročnom Fashion LIVE!?
Zdroj: Fashion LIVE!
MÓDA FASHION LIVE!
Uložiť Uložené

Siedmy ročník Fashion LIVE! bude mať opäť čo ponúknuť, svoju tvobu predstavia nielen návrhári z domácej scény.

Siedmy ročník populárneho módneho podujatia bude netradične prebiehať v dočasne prerobených priestoroch Obchodného domu na Kamennom námestí a viac ako 25 návrhárov zo Slovenska, ale aj zo zahraničia už pravdepodobne dokončuje svoje aktuálne kolekcie.

Fashion LIVE! totiž bude prebiehať v prvý októbrový víkend 4.10. – 6.10.2019 a ako býva zvykom, svoju účasť potvrdili známe mená domácej módnej scény ako Boris Hanečka, Michaela Ľuptáková, Richard Rozbora, Lenka Sršňová alebo Martin Hrča. Priestor však samozrejme dostanú aj nádejní dizajnéri z vysokých škôl, ktorých tvorba nás už nie jedenkrát veľmi milo prekvapila. 

Akých návrhárov uvidíš na tohtoročnom Fashion LIVE!?
Zdroj: Fashion LIVE!

Hlavnou témou tohto ročníka je STRIH, ktorý sa pretavil aj do vizuálov a tešiť sa taktiež môžeme na špeciálnu scénu pod taktovkou architekta Fashion LIVE! Petra Gondu. Okrem módnych prehliadok sa však v rámci podujatia uskutoční aj tradičný Fashion LIVE! Talk.

Ten sa bude konať už v pondelok 30.9.2019 v priestoroch Café Berlinka od 18:00 hod a jeho hosťami budú dizajnéri Zoltán Tóth, Ala Krivá a Adela Malendová, ktorí do svojich kolekcií prenášajú myšlienky zero waste, sustainability a geometrie tvarov.

Vybrané kolekcie sa dokonca budú dať zakúpiť na Fashion LIVE! x virvar designer pop-upe, ktorý bude pre verejnosť otvorený od 15.10. do 20.10.2019 vo virvar showroome na Hlbokej ceste 7 v Bratislave.

Domov
Zdieľať
Diskusia