Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 9:10
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Muž zaspal za volantom Tesly na diaľnici, polícia hovorí, že tým neporušil žiaden zákon

ZAUJÍMAVOSTI TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

V aute nebol sám, spal aj spolujazdec.

Muž na sociálnej sieti zverejnil video, na ktorom je vidieť spiaceho muža za volantom. Ten však riadil Teslu, ktorá má autopilota. Tesla vždy upozorňuje, že vodič by mal byť v neustálom pozore a s oboma rukami na volante.

Celá situácia bola bizarná,“ hovorí Dakota Randall, svedok, ktorý si situáciu aj natočil: „Zdalo sa mi, že za volantom niekto spí ,tak som ich obišiel aj druhýkrát, aby som sa uistil. Musel som si to natočiť.“

Po diaľnici pri Bostone šiel približne 85 kilometrovou rýchlosťou. Na videu je zreteľne vidieť, že vedľa vodiča bola druhá osoba, tá takisto spala. Dakota tvrdí, že trúbil a snažil sa ich zobudiť, no s dvojicou to nič neurobilo.

 

Muž zaspal za volantom Tesly na diaľnici, polícia hovorí, že tým neporušil žiaden zákon
Zdroj: tesla

Hovorkyňa pre Teslu sa k situácii odmietla vyjadriť, tvrdí CBS Boston. Štátna polícia povedala, že neexistuje žiaden zákon, ktorý by zakazoval zaspať za volantom auta, ktoré sa riadi samé.

Odporúčané
Tesla vo videu ukazuje, ako sa Model X nedá prevrátiť na strechu. Ide vraj o najbezpečnejšie SUV Tesla vo videu ukazuje, ako sa Model X nedá prevrátiť na strechu. Ide vraj o najbezpečnejšie SUV 22. mája 2018, 16:54
Domov
Zdieľať
Diskusia