Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2019, 21:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Modli sa za Gotham. Margot Robbie sa vracia ako Harley Quinn spoločne so svojimi sexy záporáčkami v Birds of Prey

Modli sa za Gotham. Margot Robbie sa vracia ako Harley Quinn spoločne so svojimi sexy záporáčkami v Birds of Prey
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Margot Robbie to opäť mimoriadne sekne.

Napriek tomu, že Suicide Squad z niektorých strán schytal kritiku, nad skvelým stvárnením Harley Quinn herečkou Margot Robbie protestoval azda len málokto. Práve talentovaná Robbie v snímke s dlhým názvom Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) stvárni bláznivú a krásnu Harley v prvej celovečernej hranej sólovke.

Filmári nás doposiaľ nalákali iba krátkym teaserom, a inak tomu nebude ani dnes. Plnohodnotný trailer je stále v nedohľadne, a tak nám musia stačiť aj tieto teaserové zábery v rýchlom strihu, ktoré aspoň ukazujú niektoré postavy v akcii.

Okrem hviezdy Margot Robbie sa vo filme ukáže Mary Elizabeth Winstead stvárňujúca postavu Huntress a Jurnee Smollett-Bell, ktorá si zahrá Black Canary. Ich protivníkom sa stane jeden z najobľúbenejších predstaviteľov majstrov z Rádu Jedi, a teda charizmatický Ewan McGregor.

V Birds of Prey sa ale z Obi-Wana Kenobiho zmení na zloducha menom Black Mask. Ďalej sa môžeš tešiť na hercov a herečky, ako Ella Jay Basco (Cassandra Cain), Rosie Perez (Renee Montoya) či Chris Messina (Victor Zsasz)

Film režíruje Cathy Yan (Dead Pigs) a scenár napísala Christina Hodson (Bumblebee). Rozpočet snímky je iba 75 miliónov dolárov, čo znamená, že ide v rámci DC o najlacnejší z projektov. Slovenská a česká premiéra Birds of Prey je plánovaná na 6. februára (únor) 2020. Viac sa o filme dočítaš v tomto vlákne.

Odporúčané
Megan Fox v hranom traileri pre Call of Duty: Ghosts Megan Fox v hranom traileri pre Call of Duty: Ghosts 3. novembra 2013, 15:41
Domov
Zdieľať
Diskusia