Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. augusta 2019, 9:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bezvládne telá fanúšikov Travisa Scotta vynášali z davu a odvážali na nosidlách, on skončil vo väzení. Čo odhaľuje dokument?

HUDBA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Koncerty Travisa Scotta nie sú ako tie, ktoré má bežne možnosť navštíviť slovenský rapový fanúšik a veľmi podrobne to mapuje aj celovečerný dokument Look Mom I Can Fly.

Bezprostredné reakcie, keď Travis Scott prvýkrát videl svoju dcéru v gynekologickej ambulacii cez ultrazvuk, keď sa dozvedel o nomináciách na Grammy a následne, že mu cenu vyfúkla Cardi B.

Zábery z koncertov, najprv takých, kde prišlo 15 fanúšikov, o dva roky na to už diametrálne odlišných. Máme možnosť vidieť, ako samotní fanúšikovia z davu vynášajú bezvládne telá tých, ktorí neustáli mosh pity, aj následné zatknutie rapera v tejto súvislosti.

Nahrávanie a vznik najväčších hitov, autentické zábery rodiny a detstva a veľa ďalšieho – aj o tom je dokumentárny film Look Mom I Can Fly

Odporúčané
Organizátori mi za mosh pit prestrihli pásku, tvrdí návštevník Pohody 2019. Ide o nebezpečný trend alebo nevinnú zábavu? Organizátori mi za mosh pit prestrihli pásku, tvrdí návštevník Pohody 2019. Ide o nebezpečný trend alebo nevinnú zábavu? 1. augusta 2019, 17:50

Už niekoľko hodín si ho môžeš v plnej kráse pozrieť na Netflixe, aj s českými titulkami. Pre každého skalného fanúšika ide o vzácny približne 90-minútový exkluzívny pohľad do života jedného z najpočúvanejších raperov súčasnosti. 

Máme možnosť vidieť, ako to vyzerá na jeho bláznivých a veľmi často aj nebezpečných koncertoch, súčasťou ktorých je aj časť, kedy si niekoľko zúčastnených má možnosť len tak skočiť do davu z pódia. Je otázne, či existuje na svete interpret, ktorý by porušil za hodinu toľko BOZP predpisov a vytvoril na čele zdravotníkov viac vrások. 

Odporúčané
Ako sme si užili výlet do Travisovho zábavného parku Astroworld? (Recenzia) Ako sme si užili výlet do Travisovho zábavného parku Astroworld? (Recenzia) 24. augusta 2018, 13:59

Look Mom I Can Fly mapuje Travisove súkromie a čas strávený po boku Kylie Jenner aj vznik albumu Astroworld. Samotný autor tvrdí, že tento projekt vzniká, odkedy mal šesť rokov a navštevoval zábavný park Six Flags AstroWorld v rodnom Houstone. 

Domov
Zdieľať
Diskusia