Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 11:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kit Harington zahviezdi v marvelovke The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek

Kit Harington zahviezdi v marvelovke The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY ETERNALS JON SNOW
Uložiť Uložené

The Eternals nás čakajú už v roku 2020.

Ak ťa už nebavia okukaní superhrdinovia z Marvel Cinematic Universe, včerajšie oznámenie na konferencii D23 ťa rozhodne poteší. Marvel svetu ukázal herecké obsadenie chystaného filmu Eternals, v ktorom budú hviezdiť mená, ako Kit Harington, Angelina Jolie či Salma Hayek. Už minulý rok sme sa dozvedeli, že projekt The Eternals bude režírovať Chloe Zhao, píše Collider.


Nová snímka založená na komikse Jacka Kirbyho z roku 1976 sa bude zameriavať na obrancov našej Zeme, ktorých vytvorila mimozemská rasa Celestials. Okrem toho však na planéte existuje aj rozdielna a hlavne nepriateľská humanoidná rasa Deviants, s ktorou budú musieť Eternals zviesť krvavý boj. O dejovej línii zatiaľ nemáme žiadne bližšie informácie, a teda sa musíme spoliehať len na komiksovú predlohu.


Jednu z hlavných úloh by mala zohrať postava Sersei, ktorú bude hrať Gemma Chan. Kit Harington stvárni Danea Whitmana, Richard Madden Ikarisa, Kumail Nanjiani Kinga, Lauren Ridloff Makkari, Angelina Jolie Thenu, Brian Tyree Henry sa predstaví ako Phastos, Salma Hayek ako Ajak, Lia McHugh ako Sprite a Don Lee ako Gilgamesh.


Na film sa môžeme tešiť už budúci rok na prelome jesene a zimy. Marvel prezradil, že na strieborných plátnach sa Eternals zjavia 6. novembra (listopad) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia