Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 9:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Získaj 2 lístky na koncert Billie Eilish v Prahe úplne zadarmo vďaka Refresheru, vyhrať môžeš aj merch a CD

HUDBA BILLIE EILISH REFRESHER+
Uložiť Uložené

V spolupráci s Universal Music ti dávame možnosť vyhrať dva lístky na koncert v pražskej O2 arene, ktorý sa bude konať už 20. augusta.

Billie Eilish je v súčasnosti najrýchlejšie rastúcou hviezdou svetového hudobného priemyslu, čo potvrdzujú aj čísla v rebríčkoch a skutočnosť, že s ňou chce spolupracovať množstvo etablovaných kolegov. Poctu jej vzdal aj Elton John, o to vzácnejšie je teda jej vystúpenie v Prahe, ktoré sa bude konať už 20. augusta v O2 arene

Pôvodne organizátori z Fource pre speváčku rezervovali niekoľkokrát menší priestor Fóra Karlín, prvých 3 500 lístkov sa však vypredalo za neuveriteľné 4 minúty. Billie najprv O2 arenu odmietla, gigantický záujem ju však presvedčil a my sa tak môžeme tešiť na show svetových rozmerov. 

Odporúčané
Billie Eilish sa bojí vo vlastnom dome. Keď spí, stráži ju ochranka Billie Eilish sa bojí vo vlastnom dome. Keď spí, stráži ju ochranka 6. augusta 2019, 10:42

V prípade, že si si doteraz lístok nestihol zakúpiť, v spolupráci s Universal Music sme si pre teba pripravili súťaž o 2 vstupy, ktorá aktuálne prebieha na našom Instagrame @refreshersk. Zároveň môžeš získať spoločne s lístkami aj merch a originálne CD. Pravidlá sú pri tom úplne jednoduché a zapojiť sa môže každý.

Žrebovať budeme v nedeľu a po lístky si môžeš prísť do našej pražskej kancelárie, alebo ti ich prinesieme priamo pred hokejový štadión.

Domov
Zdieľať
Diskusia