Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2019, 13:15
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Matka synovi sfarbila oči na čierno, keď spal. Povedala mu, že to má z toľkého trávenia času na mobile

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA
Uložiť Uložené

Výchova na jednotku.

Nie je tajomstvom, že dnešní mladí trávia svoj čas na mobile či počítači viac, než by mali. Tí starší spomínajú, aké to bolo skvelé, keď technologické vychytávky ešte neexistovali. Mohli si užiť detstvo a nepresedeli za počítačom dlhé hodiny, ako to často býva dnes. Niektorých rodičov preto mrzí, že ich deti prichádzajú o zážitky a snažia sa s proti elektronike bojovať. Jedna mamička však zašla priďaleko.

Na Instagramovom účte badparentingmoments sa objavil príspevok, ktorý je prinajmenšom šokujúci. Matke sa nepáčilo, že jej syn trávi príliš veľa času „s elektronikou“. Rozhodla sa teda, že zakročí a synovi naznačí, že by mal na mobile či počítači tráviť menej času.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bad Parenting Moments (@badparentingmoments),

Keď zaspal, okolo očí mu namaľovala čierne machule. Keď vstal a zistil, ako vyzerá jeho tvár, bol vystrašený. Mama mu povedala, že to má z elektroniky. Poradila mu, že čierne škvrny z tváre mu zmiznú až vtedy, keď bude používať mobil či počítač len jednu hodinu denne.

Odporúčané
Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky 13. marca 2024, 16:30

Pod príspevkom sa objavili desiatky komentárov. Niektorých prank na dieťa rozosmial, no väčšina matke odporúča, že miesto toho, aby traumatizovala svojho potomka, radšej by sa mala zachovať rozvážne a zodpovedne – jednoducho chlapcovi vysvetliť, aby svoj voľný čas využil zmysluplnejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia