Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019, 22:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Orlando Bloom sa v Prahe zamiluje do víly Cary Delevingne. Spoločne musia prežiť medzi ľuďmi, ktorí chcú vyhubiť ostatné rasy

Orlando Bloom sa v Prahe zamiluje do víly Cary Delevingne. Spoločne musia prežiť medzi ľuďmi, ktorí chcú vyhubiť ostatné rasy
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál Carnival Row odhaľuje v prvom traileri vojnu medzi ľuďmi a magickými stvoreniami.

Burqua je fiktívne mesto, ktorému ako základ poslúžila Praha, kde sa seriál natáčal. Je obývané ako ľuďmi, tak magickými stvoreniami. A presne tento svet zveční fantasy seriál Carnival Row. Hlavné postavy v ňom stvárnia Orlando Bloom ako detektív pátrajúci po nebezpečnom vrahovi a Cara Delevingne ako víla.

Rýchlo medzi nimi zahorí láska, no oddelí ich vojna a nekonečné problémy medzi rasami. Keď sa neskôr znova stretnú, musia čeliť ako vlastným démonom, tak rasizmu, nebezpečnému vrahovi, problémom v spoločnosti a podobne. Magické stvorenia sú totiž kvôli vojne nútené opustiť svoju krajinu, no v meste z ich prítomnosti nie sú nadšení. Začínajú ich obviňovať z mnohých zločinov a nevyriešených útokov, pričom vina padne aj na vílu Vignette (Cara) Je na Rycroftovi (Orlando), aby očistil jej meno a zistil, čo sa v meste deje. 

Showrunnerom je Rene Echevarria (Star TrekTeen WolfCastleMedium), ktorý napísal aj scenár. Réžie sa chopil Paul McGuigan (Victor FrankensteinLuke CageSherlock). Všetkých 9 epizód bude podobne ako The Boys dostupných na Amazon Prime Video už 30. augusta. Nasledovať bude čakanie na 2. sériu, ktorá už bola odklepnutá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia