Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 18:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jaromír Jágr zachránil kariéru známeho slovenského hokejistu

ŠPORT JAROMÍR JÁGR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Verím, že by ľudia nemali dostávať jednu, dve alebo tri, ale pokojne aj desať šancí, hovorí Jaromír Jágr na adresu Martina Réwaya.

Jaromír Jágr sa síce nedávno zapísal do hláv verejnosti ako ten, kto poslal jedného zo svojich fanúšikov „do prdele,“ teraz však minimálne slovenská časť jeho publika má dôvod obdivovať ho. Len 24-ročného Martina Réwaya totiž zobral pod svoje krídla v českom Kladne aj napriek tomu, že sa po otrase mozgu z roku 2016 len hľadá. 

„Já chci být ten, kdo mu dá šanci. Záleží jen na něm, jestli ji využije. Já věřím, že jo. Věřím, že by lidi neměli dostávat jednu, dvě nebo tři, ale klidně deset šancí,“ prezrádza Jágr na adresu Réwaya pre portál Ritíři Kladno.

Martin vystriedal za posledných pár rokoch viacero klubov, v AHL, KHL, švédskej aj slovenskej lige strelil dohromady len jediný gól, čo je vzhľadom na jeho pozíciu ľavého krídla, resp. centra nepriaznivé číslo. Celkovo nastúpil v 35 zápasoch

„My tady nejsme od toho, abychom někoho soudili. V podstatě nás to nezajímá, abych pravdu řekl. Jsme rádi, že tady je, a věříme, že nám pomůže. Hlavně je důležité, aby z toho měl on dobrý pocit,“ dodáva česká hokejová legenda na adresu mladého Slováka.

Martin celú situáciu na svojom Instagrame okomentoval len v krátkosti, slová „Great to be back“ však určite potešili všetkých jeho zástancov

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Great to be back.

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Reway (@martinreway10),

Domov
Zdieľať
Diskusia