Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2019, 14:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vystrihnutá scéna z Endgame ukazuje, ako si Avengers uctili mŕtveho Tonyho priamo po lusknutí

Vystrihnutá scéna z Endgame ukazuje, ako si Avengers uctili mŕtveho Tonyho priamo po lusknutí
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Ani jeden hrdina nezaváhal a sklonil sa pred najväčším hrdinom v Endgame.

Budúci týždeň vychádza Endgame na digitálnych nosičoch, zatiaľ čo tie fyzické budú nasledovať týždeň po tom. Dočkáme sa množstva bonusov, 6 vystrihnutých scén, rozhovorov s tvorcami a podobne. Jedna z vystrihnutých scén sa dostala na internet, bohužiaľ, vo veľmi nízkej kvalite. 

Vidíme v nej už mŕtveho Tonyho Starka obklopeného priateľmi a ostatnými hrdinami. Táto scénka už vo filme nebola. Režiséri sa s Tonym nechceli lúčiť na dvakrát (keďže sme videli aj jeho pohreb, ktorý sa im z emocionálneho hľadiska pozdával viac). V každom prípade, scénka ukazuje, ako Hawkeye pokľakol ako prvý a uctil si tým svojho priateľa a dlhoročného Avengera.

Odporúčané
Přenosná černá komora. Vyvolejte si fotky kdekoli Přenosná černá komora. Vyvolejte si fotky kdekoli 18. decembra 2013, 11:43

Nasledoval úplne každý v okolí (tak trochu som sa bál, že Brie Larson a jej Captain Marvel nebudú ochotné), čo vytvorilo dojemnú scénku. Prispieva k nej aj pohľad na Strangea, ktorý od začiatku vedel, že Tonyho pripraví o všetko (aj keď za to samozrejme nemôže).

Okrem toho vidíme aj Gamoru z roku 2014, ktorá scénu opustila a zrejme sa na istý čas vzdiali. Treba si uvedomiť, že všetko, čo táto postava zažila už od prvého Guardians of the Galaxy filmu, táto Gamora maximálne tak počula. Je zmätená a nepozná svet okolo seba. Nakoniec, presunula sa v čase o 9 rokov. Podstatné je, že prežila a v trojke ju bude zrejme Star-Lord a spol. hľadať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia