Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 21:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spider-Man: Far From Home zarobil už miliardu a stáva sa najzárobkovejším filmom s pavúčim mužom

Spider-Man: Far From Home zarobil už miliardu a stáva sa najzárobkovejším filmom s pavúčim mužom
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po bondovke Skyfall ide iba o druhú snímku štúdia Sony, ktorá tento míľnik dosiahla.

Už v našom nedeľnom vydaní tradičného prehľadu filmových tržieb sme ťa informovali o tom, že sa komiksovke Spider-Man: Far from Home darí výrazne lepšie, než jednotke s podtitulom Homecoming. Snímka mala po troch týždňoch v kinách na svojom konte už viac ako 970 miliónov dolárov celosvetovo (jednotka za celé svoje pôsobenie v kinách dosiahla „iba“ 880 mega), pričom tá vytúžená miliarda bola už len otázkou času.

Odporúčané
Air Jordan Gamma Blue v predaji už túto sobotu Air Jordan Gamma Blue v predaji už túto sobotu 16. decembra 2013, 14:36

No a ten deň dnes konečne nastal. Spider-Man: Far From Home tak oficiálne pokorilo hranicu jednej miliardy a stáva sa vôbec prvým filmom s pavúčim mužom, ktorému sa tento úspech podaril. Zaujímavosťou tiež je, že Far From Home je len druhou snímkou štúdia Sony s celosvetovým zárobkom väčším ako jedna miliarda (doposiaľ to zvládla iba bondovka Skyfall - 1,1 miliardy).

Zdá sa teda, že partnerstvo s Marvel Studios prinieslo želané ovocie a v Sony tak momentálne nemajú žiadny dôvod niečo meniť. Spidey bezpochyby ostane súčasťou MCU a určite sa dočkáme aj ďalších sóloviek s Tomom Hollandom. Samozrejme, štúdiu Sony k tomuto úspechu gratulujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia