Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2019, 7:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Americký raper môže dostať za vraždu až 99 rokov väzenia

HUDBA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Ďalšie trestné činy mladého Tay-K zatiaľ vyšetrené neboli.

Tay-K síce nepatrí medzi etablovaných amerických raperov, má však na konte obrovský hit The Race, ktorý už zaznamenal viac ako 170 miliónov pozretí. Skladba je špecifická aj tým, že ju vydal v deň, keď bol vzatý do väzby po tom, čo si odstránil monitorovací náramok, ktorý dostal počas vyšetrovania na slobode. Síce sa dal na útek, polícia ho veľmi rýchlo zadržala. 

V tom čase už čelil obvineniu z lúpeže a účasti na vražde 21-ročného Ethana Walkera. Počas úteku ešte napadol ďalšieho, tentokrát starého muža a úrady ho následne spojili s ďalšou vraždou. Tvrdili, že sa nachádzal v aute, z ktorého niekto zabil 23-ročného Marka Anthonyho Saldivara.

Odporúčané
Dvojnásobný vrah Marián: Vraždil som, lebo mi znásilnili ženu, ak by sa dal vrátiť čas, neurobím to (Rozhovor) Dvojnásobný vrah Marián: Vraždil som, lebo mi znásilnili ženu, ak by sa dal vrátiť čas, neurobím to (Rozhovor) 18. júla 2019, 11:04

Proces týkajúci sa prípadu vraždy podľa NBC Dallas-Fort Worth rozhodol o tom, že Tay-K bol uznaný vinným a vzhľadom na to, že sa rozhodol neuzavrieť dohodu o vine a treste, podľa Complexu v súčasnej dobe čelí trestu až do výšky 99 rokov

Ďalších šesť obžalovaných v rovnakom prípade už  počulo svoj trest, niektorí sa však priznali a so súdom dohodli. To sa však týka len prvého prípadu Ethana Walkera, v druhom ešte súd nerozhodol. Rodiny obetí už však podali žaloby. Na záznamoch je vidieť, že Tay-K po uznaní vinným neprejavoval žiadne emócie.

Americký raper môže dostať za vraždu až 99 rokov väzenia
Zdroj: tayk/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia