Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 8:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Avril Lavigne sa vezie v pohrebáku, problémy jej v novom videoklipe spôsobuje láska s diablom

HUDBA
Uložiť Uložené

Hudobná ikona pre množstvo deciek narodených v deväťdesiatych rokoch vydáva novú skladbu.

Ešte v prvej polovici roka 2019 vydala Avril Lavigne svoj šiesty štúdiový album, ktorý potešil každého fanúšika, aj keď ide o klasickú zmes popu a rocku. Veľkým prekvapením bola spolupráca s raperkou Nicki Minaj, keďže ide zároveň o jediného hosťa na celom projekte Head above water

Teraz sme sa dočkali aj ďalšieho videoklipu, kde sa 34-ročná speváčka objavuje najprv sama v pohrebnom vozidle a následne na cintoríne aj v blízkosti muža. Ide o metaforickú a zároveň temnú záležitosť, kde Avril mala možnosť ukázať aj svoju hrôzostrašnejšiu stránku. 

Lavigne je bez akýchkoľvek pochýb hudobnou ikonou tých, ktorí sa narodili v deväťdesiatych rokoch a skladby ako Complicated alebo Sk8er Boi si mnohí pamätajú do dnešného dňa. Aj keď aj na základe rebríčkov Spotify ide doteraz o jej najväčšie hity, je dôkazom, že neustálou aktivitou dokáže ťažiť aj zo svojej minulosti. 

Odporúčané
Nicki Minaj a Avril Lavigne nie sú hlúpe blondíny. Spoločnou skladbou bojujú proti stereotypom Nicki Minaj a Avril Lavigne nie sú hlúpe blondíny. Spoločnou skladbou bojujú proti stereotypom 13. februára 2019, 11:39
Domov
Zdieľať
Diskusia