Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019, 11:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj a Avril Lavigne nie sú hlúpe blondíny. Spoločnou skladbou bojujú proti stereotypom

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Podľa vyjadrení si obe interpretky splnili touto spoluprácou svoje sny.

Ak si sa narodil v deväťdesiatych rokoch, meno Avril Lavigne v tebe určite vzbudí pocit nostalgie. Jej hity ako Complicated alebo Sk8er Boi dávno prekročili stovku miliónov pozretí na YouTube a stále patria medzi najúspešnejšie hity známej speváčky. O tej síce nepočujeme tak často, ako tomu bolo pred desiatimi rokmi, no teraz sa pripomína novinkou, ktorá ju opäť môže dostať do uší mladých ľudí. 

Fanúšikovia sa totiž dočkali spolupráce s jednou z dvoch najslávnejších raperiek na svete – Nicki Minaj. Ich spoločná vec dostáva názov Dumb Blonde a cieľom interpretiek bolo v prvom rade poukázať na stereotyp, že farba vlasov nemusí byť nutne odrazom výšky inteligenčného kvocientu. 

Nicki pri promovaní novinky vyjadrila veľké potešenie a tvrdí, že všetky hity od Avril pozná naspamäť. Tá jej vrúcne slová opätovala naspäť, keďže sa nechala počuť, že Nicki je jej obľúbená raperka. Splnený sen oboch sprevádza aj vkusný vizuál a výsledok si určite musíš vypočuť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia