Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2019, 11:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Travis Scott škrtí Eda Sheerana v bláznivom videoklipe, v ktorom explodujú hlavy. Kto zjedol posledný hranolček?

HUDBA ED SHEERAN TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Ed Sheeran pokračuje v sérii šialených vizuálov, v ktorom mu tentokrát hosťuje Travis Scott.

Včera uzrel svetlo sveta ďalší album Eda Sheerana, ktorý je špecifický v prvom rade tým, že si naň pozval množstvo kapacít vrátane Eminema a 50 Centa, Travisa Scotta, Cardi B, Stormzyho, ale aj H.E.R., Ellu Mai a Skrillex. Už názov No. 6 Collaborations nasvedčuje, že koncept projektu je postavený na spoluprácach a tým pádom aj žánrovej rozmanitosti. 

Spoločne s vydaním sme sa dočkali aj ďalšieho vizuálu na vec Antisocial a podobne ako v prípade hosťovačky od Justina Biebera, aj teraz Ed Sheeran stavil na šialené, resp. skôr bizarné spracovanie. V tom najlepšom zmysle slova. 

Nechýba množstvo rôznorodých scén, kostýmov aj efektov zväčšujúcich sa až explodujúcich hláv, absurdná hra so zeleným plátnom a vnímaním diváka. Natáčanie si bez pochýb užil aj Travis Scott, ktorého sme v podobnej menej vážnej pozícii ešte nemali možnosť vidieť. 

Odporúčané
Ed Sheeran poukazuje na inú perspektívu ľudskej krásy. Chystá spoluprácu s Eminemom, 50 Centom, Cardi B a Travisom Scottom Ed Sheeran poukazuje na inú perspektívu ľudskej krásy. Chystá spoluprácu s Eminemom, 50 Centom, Cardi B a Travisom Scottom 29. júna 2019, 9:58
Domov
Zdieľať
Diskusia