Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2019, 21:14
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Justin Bieber a Ed Sheeran si užívajú párty pri bazéne. Sleduj bizarný videoklip ku skladbe I Don't Care

HUDBA ED SHEERAN JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Chytľavá novinka sa dočkala vizuálu.

Justin Bieber má momentálne dlhšiu hudobnú prestávku. V roku 2015 vydal zatiaľ svoj posledný hudobný album Purpose. Odvtedy sa objavil ešte na niekoľkých úspešných spoluprácach, no ďalší album zatiaľ nechystá.

Ako sme už dávnejšie informovali, hudba je síce v jeho živote veľmi dôležitá, no momentálne sa potrebuje sústrediť najmä na svoje psychické zdravie a rodinu.

Všetci jeho fanúšikovia však majú dôvod na radosť, pretože minulý týždeň uzrela svetlo sveta chytľavá skladba I Don't Care, na ktorej mu sekunduje Ed Sheeran. Song sa teší veľkému úspechu a určite ho onedlho budeme počuť z každého rádia.

Počas týždňa sme mohli sledovať rôzne ukážky z videoklipu, ktoré naznačovali, že pojde o veľmi uletený vizuál, a tak sa aj stalo.

Justin tancuje v kostýme zmrzliny. Ed sa zase objaví v kostýme pandy či v kovbojskom outfite. Všetky scény boli natáčané pred zelenou obrazovkou. Klip pôsobí veľmi neprofesionálne, čo bol ale, samozrejme, zámer.

Domov
Zdieľať
Diskusia