Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2019, 9:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran poukazuje na inú perspektívu ľudskej krásy. Chystá spoluprácu s Eminemom, 50 Centom, Cardi B a Travisom Scottom

HUDBA ED SHEERAN MARILYN MANSON
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip Eda Sheerana, v ktorom sa snaží poukázať na to, že viac ako vedieť sa baviť je nájsť niekoho, s kým môžeš tráviť chvíle za akýchkoľvek okolností.

Ed Sheeran chystá 12. júla vydanie už šiesteho zo série projektov, kde si na každú skladbu pozýva iného svetovo populárneho hudobníka, pričom sa snaží aj o žánrovú rozmanitosť. Na No. 6 Collaborations budeme preto počuť napríklad Eminema a 50 Centa, Travisa Scotta, Cardi B, Stormzyho, ale aj H.E.R., Ellu Mai a Skrillex. 

Už sme mali možnosť sledovať, ako dopadla spolupráca s Justinom Bieberom, ktorá dostala aj zaujímavý klip a teraz Ed Sheeran pokračuje vo vydávaní ukážok, keďže sa medzi fanúšikov dostáva track s Khalidom. Ten síce nesie názov Beautiful People ako legendárna pieseň od Marilyna Mansona, v skutočnosti ňou však nemá veľa spoločného. 

Odporúčané
Justin Bieber a Ed Sheeran si užívajú párty pri bazéne. Sleduj bizarný videoklip ku skladbe I Don't Care Justin Bieber a Ed Sheeran si užívajú párty pri bazéne. Sleduj bizarný videoklip ku skladbe I Don't Care 17. mája 2019, 21:14

Aj v tomto prípade si dal spevák na vizuálnom spracovaní záležať a do sveta posiela odkaz, ktorý hovorí, že v konečnom dôsledku je dôležité mať pri sebe človeka schopného baviť sa tebou kdekoľvek a  za akýchkoľvek okolností. 

Domov
Zdieľať
Diskusia