Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2019, 18:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendárny český umelec Pasta Oner: Virgil Abloh robí debilné graffiti (Rozhovor)

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Jeden z najpopulárnejších československých umelcov nám porozprával viac o svojej práci.

 

Náš nový český YouTube kanál prináša sľubovaný lokálny obsah, a tak môžeš teraz sledovať rozhovor s legendárnym českým umelcom Pasta Onerom. Jeho tvorba ho už dlhé roky živí a venuje sa hneď niekoľkým druhom vizuálneho umenia. Je žiadaným aj v oblasti komerčných spoluprác, má prirodzene blízko k móde a zároveň ho môžeme stretávať v prítomnosti známych raperov. 

Jeho výstavy sa tešia obrovskej pozornosti a obrazy predáva za astronomické sumy. Zároveň ide o legendu českej graffiti scény, a tak nám porozprával čosi viac aj o tejto problematike a svojich názoroch. 

Zároveň sme sa venovali aj sociálnym sieťam a aspoň trochu nám priblížil odkiaľ vlastne vychádza veľmi špecifický štýl, ktorý je pre neho charakteristický. Prezradil aj to, pre ktorú značku by chcel ešte v budúcnosti tvoriť a poodhalil, prečo je aktuálne ťažké pre talentovaného Čecha problematické preraziť v módnom priemysle

Domov
Zdieľať
Diskusia