Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019, 15:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Pohoda 2019 je už vypredaný

HUDBA
Uložiť Uložené

Najväčší slovenský festival práve oznámil, že lístky na všetkých predajných miestach aj online sú definitívne vypredané.

Festival Pohoda 2019 hlási, že sa predali všetky lístky dostupné online aj v predajných miestach u predpredajcov. Vstup už nebude možné zakúpiť si ani na bránach, a tak v prípade, že si sa do dnešného dňa nevedel rozhodnúť, už je neskoro. 

„Vypredaná Pohoda je skvelou správou pre celý organizačný tím. Ďakujeme za váš obrovský záujem a tešíme sa na vás už o týždeň na Pohode 2019,“ dodávajú organizátori na svojej facebookovej stránke. 

Každý, kto neváhal, si bude môcť užiť vystúpenia headlinerov ako Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots, Skepta, Mura Masa, Death Grips, Jeff Mills a taktiež bohatú nádielku domácich mien vrátane Gleba, Pary, Donnyho Benéta, Ventolina a ďalších. Festival oficiálne otvorí svoje brány už 11. júla.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia