Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2019, 14:30
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Flappy Bird sa vracia, svoje schopnosti si môžeš vyskúšať v battle royale verzii hry

TECH HRY
Uložiť Uložené

Rovnako návyková ako pred piatimi rokmi.

Pamätáš si ešte na Flappy Bird? Svojou jednoduchosťou a prvoplánovosťou si získala masy a hrávali ju hráči po celom svete. Obľúbili si ju aj youtuberi a streameri, čo popularite hry určite neuškodilo.

Mobilná hra, ktorá bola pred piatimi rokmi obrovským hitom, má svojho nasledovateľa –battle royale s názvom Flappy Royale. Nechýba dokonca ani autobus, z ktorého tvoj „vták“ na začiatku hry vyskočí.

Hra sa príliš nezmenila. Tvojím cieľom je dostať sa čo najďalej, pričom musíš poraziť 99 hráčov. Jedno kolo môže trvať niekoľko minút, no na to musíš mať naozaj rýchle a šikovné prsty. Zároveň proti tebe musí „nastúpiť“ kvalitný hráč.

Je pravdepodobné, že kolá budú trvať len pár sekúnd. Hra je preto veľmi návyková a núti ťa neustále sa prekonávať. Nový element v podobe progresu ostatných hráčov chúťky po víťazstve len znásobuje. Hru si môžeš zahrať vo svojom prehliadači na počítači.

Flappy Birds sa vracia, svoje schopnosti si môžeš vyskúšať v Battle royale verzii hry
Flappy Birds sa vracia, svoje schopnosti si môžeš vyskúšať v Battle royale verzii hry Zdroj: Vladimír Mičuda/REFRESHER
Domov
Zdieľať
Diskusia