Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2019, 7:05
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Expl0ited a PPPíter si vystrelili z amerického youtubera Vitalyho. Kráľ prankov sa zľakol a ušiel

ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED YOUTUBE
Uložiť Uložené

Samotný kráľ prankov sa nechal nachytať dvomi slovenskými youtubermi.

Len pred niekoľkými hodinami bol v našom hlavnom meste americký youtuber ruského pôvodu a jeden z najznámejších pranksterov na svete Vitaly Zdorovetskiy, ktorý má momentálne viac ako 10 miliónov odberateľov na YouTube. Na návštevu Slovenska pravdepodobne nikdy nezabudne.

Zaslúžili sa o to najmä naši známi youtuberi Expl0ited a PPPíter, ktorí o jeho návšteve vedeli a rozhodli sa, že si z neho poriadne vystrelia. Prezliekli sa za olašských rómov, zašpinili si tvár a zuby a na zlatej Škode Favorit sa ho za sprievodu hlasného rómskeho čardášu vydali vrúcne privítať priamo pred bratislavský hotel Sheraton, kde bola podľa všetkého svetová hviezda ubytovaná.

Známy youtuber sa v tom čase práve fotil pred vchodom do päťhviezdičkového hotela so svojimi slovenskými fanúšikmi, pokým toto dovtedy pokojné stretnutie nenarušil Expl0, PPPíter a ďalšie tri zainteresované osoby, ktoré mali úlohu komparzu. Vitaly sa však ihneď vyľakal a nechápal, čo sa to vlastne pred jeho očami deje.

Po veľmi zvláštnom stretnutí, predstavení údajného kráľa Slovenska menom Čaba, ponúknutí dvoch mladých panien a pozvaní na 30-minútovú jazdu v ich zlatom favorite sa americko-ruský youtuber zľakol a radšej utiekol naspäť do hotelového lobby.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Napokon sa však vrátil, na rómsky čardáš si spoločne s celou skupinou aj zatancoval a v neposlednom rade sa so slovenskými youtubermi pri zlatej škodovke aj odfotil. Ostáva už len vo hviezdach, či sa vydesený prankster po tejto skúsenosti ešte niekedy na Slovensko vráti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DoNco (@d_o_n_c_o),

Ak náhodou nesleduješ YouTube a nepoznáš jedného z najznámejších pranksterov na svete, pravdepodobne si aspoň zachytil polonahú influencerku Kinsey Wolanski, ktorá len pred pár týždňami vbehla na ihrisko počas finále Ligy majstrov. Išlo totiž o Vitalyho partnerku, ktorého meno mala napokon aj na svojich maximálne zarezaných jednodielnych bikinách.

Odporúčané
Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov 1. júna 2019, 23:27
Domov
Zdieľať
Diskusia