Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2019, 11:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Luis Suárez si pýtal penaltu, keď loptu napálil do ruky brankára. Z vtipného momentu sa teraz smejú fanúšikovia

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Uruguajský útočník chcel rozhodcu presvedčiť o nemožnom.

Na turnaji Copa América medzi sebou súťažia národné reprezentácie o to, kto sa stane šampiónom Ameriky. V dnešnom nočnom zápase sa stretli výbery Čile a Uruguaju. Zo súboja vyšiel úspešnejšie uruguajský tím, ktorý zvíťazil 0:1 vďaka presnej trefe Edinsona Cavaniho z 82. minúty, ale ľudia na sociálnych sieťach sa skôr zabávajú na situácii z prvého polčasu.

Na konci úvodnej štvrťhodiny hry sa sa do šance v súperovej šestnástke dostal Luis Suárez. Síce ho brankár zahnal do veľkého uhla a šanca na skórovanie bola mizivá, avšak Suárez sa brankára pokúsil prekvapiť z pravej strany. Gólman si však svoj priestor postrážil a loptu zachytil rukou, čo sa vo futbale bežne deje, pretože brankári môžu hrať vo svojej šestnástke rukou.

Luis Suárez napriek tomu vo futbalovom tranze okamžite reklamoval ruku protihráča a od rozhodcu žiadal penaltu. Žiadna penalta samozrejme nemohla byť odpískaná, a tak sa súperi len zmätene pozerali na uruguajského kanoniera, ktorý v prvej chvíli rozhodne nevedel, o čo sa pokúša.

Domov
Zdieľať
Diskusia