Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2019, 11:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tínedžerka zavraždila svoju najlepšiu kamarátku, lebo jej anonym na internete ponúkol 9 miliónov dolárov

ZAUJÍMAVOSTI VRAŽDA
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach uverila 18-ročná Denali Brehmer hrozivej ponuke.

Muž s falošným kontom na sociálnej sieti ponúkol tínedžerke 9 miliónov dolárov výmenou za to, že niekoho znásilní a zavraždí. Takéto hrozivé správy sa verejnosť dozvedela zo súdnych dokumentov v prípade, v ktorom iba 18-ročná Denali Brehmer prijala ponuku anonymného muža a potom s pomocou priateľov zavraždila vlastnú najlepšiu kamarátku, upozornilo CBS News.

Polícia už zistila identitu muža, ktorý ponuku vymyslel. Za činom by mal stáť 21-ročný Darin Schilmiller. Ten chcel na internete presvedčiť tínedžerku, aby mu za peniaze znásilnenie aj vraždu natočila a fotodokumentáciu poslala.


 

Brehmer vymyslela vražedný plán s ďalšou kamarátkou Kayden McIntosh, ktorá má iba 16 rokov, pomáhali im však aj Caleb Leyland a dvaja nemenovaní maloletí. Spoločne Cynthiu Hoffman vytiahli do hôr pod zámienkou túry v prírode. Zviazali ju tam a chceli, aby takto zapózovala, lenže McIntosh po chvíli zobrala zbraň, strelila Cynthiu zozadu do hlavy a stále zviazanú ju zhodila do rieky.

Odporúčané
Znásilnenému 15-ročnému dievčaťu odsekol ruky. Keď ho po 8 rokoch pustili z väzenia, bálo sa o svoj život Znásilnenému 15-ročnému dievčaťu odsekol ruky. Keď ho po 8 rokoch pustili z väzenia, bálo sa o svoj život 16. augusta 2023, 14:30

Obidve kamarátky, ktoré vraždu naplánovali, mali od Schilmillera dostať peňažnú odmenu. Aby zakryli stopy, zviezli sa do neďalekého parku, spálili osobné veci zavraždenej Cynthie a zavolali jej rodine, že ju v parku vysadili.

Okrem vraždy Brehmer sexuálne zneužila niekoľko iných dievčat, čo rovnako zaznamenávala na mobil a posielala „Tylerovi“, ako znelo vymyslené meno údajného milionára. Jedno zneužité dievča malo okolo 8 rokov, druhé zase 15 rokov. Keď zneužívanie prebiehalo, Schilmiller dokonca v reálnom čase tínedžerke prikazoval, čo má s dievčatami urobiť. Na súde teraz tínedžeri budú čeliť obvineniam z prvostupňovej vraždy či obvineniam zo šírenia detskej pornografie.

Domov
Zdieľať
Diskusia