Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2019, 10:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar je len krôčik od návratu do Barcelony, tvrdia brazílske médiá

ŠPORT NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílčan zrejme svoj prestup prehodnotil.

V lete roku 2017 šokoval svet prestup Brazílčana Neymara z Barcelony do francúzskeho PSG. Futbalista mal vtedy výkupnú klauzulu nastavenú na 222 miliónov eur, čo PSG bez väčších problémov vyplatilo, a tak sa Neymar sťahoval do krajiny galského kohúta.

Vo francúzskom mužstve sa však neudomácnil tak, ako by zrejme chcel. Z Barcelony odišiel, aby sa zbavil tieňa Lionela Messiho, lenže zrejme aj sám pochopil, že fenomenálne trio Messi – Neymar – Suarez nemal nikdy rozbíjať.

Aj preto sa v posledných dňoch objavuje čoraz viac správ o tom, že Barcelona chce Neymara naspäť a futbalista je tejto možnosti otvorený. Viackrát sa v rozhovoroch rozhovoril, ako spolu s Messim a Suarezom stále udržiavajú kontakt pomocou konverzácie na WhatsAppe.

Neymar je len krôčik od návratu do Barcelony, tvrdia brazílske médiá
Zdroj: TASR/AP

Šepkanie sa však v posledných dňoch čoraz viac blíži k realite, pretože pokročilý stav vyjednávaní medzi Neymarom a Barcelonou potvrdil už aj jeden z najdôveryhodnejších futbalových zdrojov, brazílsky portál Globoesporte.com. Ten zvyčajne nepublikuje zbytočné fámy a informácie získava od zdrojov priamo v kluboch či ľudí z okolia hráčov.

Odporúčané
Neymar má 30, no stále akoby bol dieťa. Na Netflixe ukazuje opitého Messiho, čelí obvineniu zo znásilnenia aj despotickému otcovi Neymar má 30, no stále akoby bol dieťa. Na Netflixe ukazuje opitého Messiho, čelí obvineniu zo znásilnenia aj despotickému otcovi 29. januára 2022, 13:30

Momentálne sa vraj Neymar už takmer dohodol s Barcelonou, pričom vyjednávania vedie samotný prezident Bartomeu. Magazín píše o prestupovej čiastke 100 miliónov eur, ku ktorej by Barcelona musela pridať hráča či hráčov. Spomínajú sa mená Dembelé, Umtiti a Rakitić, avšak zatiaľ nie je jasné, či Katalánci uvažujú o pribalení všetkých troch futbalistov, jedného alebo dvojice.

Jasné nie je ani to, v akej fáze sa nachádzajú jednania medzi samotnými klubmi. Barcelona síce môže dosiahnuť dohodu s Neymarom, ale súhlasiť bude musieť najmä PSG. Jeho prezident sa však v posledných dňoch vyjadril, že v klube nechce mať hráčov s hviezdnymi maniermi. Ak vraj takéto maniere budú mať aj naďalej, pokojne sa môže zbaliť a on ich rád predá.

Domov
Zdieľať
Diskusia