Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2019, 14:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miroslav Šatan bude kandidovať na post šéfa slovenského hokeja

ŠPORT MIROSLAV ŠATAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oficiálne sa meno nového šéfa zväzu dozvieme až 26. júna na volebnom kongrese SZĽH, Šatanova kandidatúra a ochota venovať energiu slovenskému hokeju však mnohých poteší.

Miroslav Šatan dnes na tlačovej konferencii oznámil, že sa chce uchádzať o miesto prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja. Súčasný šéf Martin Kohút už v ďalšom období pokračovať nebude a práve 44-ročného bývalý reprezentant by tak mal byť veľkým favoritom. O všetkom sa však oficiálne rozhodne 26. júna na volebnom kongrese SZĽH.

Vtedy by mala byť vyriešená aj otázka trénera, pričom sa dnes dozvedáme, že bude na ďalšiu spoluprácu oslovený aj Craig Ramsay.

Šatan už má skúsenosti s vedúcu pozíciou, keďže 2 roky pracoval ako generálny manažér. Prezradil, že ako prezident chce budovať akadémie, športové vzdelanie mladých a taktiež vytvoriť  atraktívnejšie prostredie pre hokej na Slovensku. Zároveň hovorí na tlačovej konferencii aj o tom, že navštívi všetky slovenského hokejové kluby a vypočuje si ich plány na najbližšie roky, aby mal lepší prehľad. 

"Za uplynulé dva roky som videl, že veci sa hýbu správnym smerom. Určite sa zlepšilo celkové fungovanie zväzu, jeho finančný stav, doniesli sme zahraničných odborníkov, ktorí posunuli slovenský hokej dopredu," dodáva Šatan v rámci svojej oficiálnej reči a informuje o tom, že spolupracuje s tímom ľudí, ktorí už vo zväze aktívne pôsobia.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia