Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 19:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko víťazí v kvalifikácii nad Azerbajdžanom a udržuje si šance na postup na majstrovstvá Európy 2020

ŠPORT FUTBAL SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Strelecky sa darilo hlavne Marekovi Hamšíkovi, Slovensko však v prvom rade ukázalo, že je v hernej pohode a chce si zahrať ME v roku 2020.

Slovenskí futbalisti sa dnes v treťom zápase kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2020. Podarilo sa nám poraziť Maďarsko, následne však náš výber nestačil na Wales, a tak sme si už v dnešnom stretnutí s Azerbajdžanom nemohli dovoliť zaváhanie. 

Našťastie prišla slovenská reprezentácia na ihrisko pripravená a už v ôsmej minúte otváral skóre zápasu v náš prospech Lobotka. Neskôr ho ešte nasledoval Kucka a súper dokázal rýchlo zareagovať kontaktným gólom na 1:2. Potom sa rozbehol Hamšík, ktorý dokázal streliť dva pekné góly a náskok sme si už udržali do úplného konca. 

Na konečných 1:5 ešte zvyšoval Hancko po Dudovej prihrávke. Šance na postup sú tak reálne a šiesteho septembra nás čaká posledný zápas kvalifikačnej skupiny proti Chorvátsku. 

Slovensko víťazí v kvalifikácií nad Azerbajdžanom a udržuje si šance na postup na majstrovstvá Európy 2020
Slovensko víťazí v kvalifikácií nad Azerbajdžanom a udržuje si šance na postup na majstrovstvá Európy 2020 Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia