Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2019, 8:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Toronto získava historický prvý titul v NBA, Drake definitívne prelomil svoju kliatbu

Toronto získava historický prvý titul v NBA, Drake definitívne prelomil svoju kliatbu
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT DRAKE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dlhé roky Drizzy prinášal nešťastie hráčom, ktorým fandil. Výhra Toronta vo finálovej sérii NBA ju snáď už definitívne zlomila.

Serena Williams,  Connor McGregor, Anthony Joshua, európski futbaloví hráči aj tímy NBA. Toto všetko sú historicky známe obete prekliatia známeho ako Drake Curse. V preklade, drvivá väčšina športovcov, ktorým kedy populárny raper fandil, jednoducho nedokázala svoj zápas dotiahnuť do víťazného konca. 

Všetko však nasvedčuje tomu, že je kliatba konečne prelomená a postarali sa o to basketbalisti z Toronta Raptors. Pre nich a Kanadu je to zároveň vôbec prvý titul, ktorý za celú históriu NBA získali. 

Drake si dal výrazne záležať na tom, aby spravil pre Toronto vo finálovej sérii čo najviac. Osobne sa zúčastnil každého zápasu a hráčov súpera znervózňoval, ako sa len dalo. Robil si z nich srandu na sociálnych sieťach aj priamo na palubovke a je skoro neuveriteľné, že mu táto drzosť prešla.

Odporúčané
Finále NBA patrí Drakeovi. Bez rešpektu trolluje najväčšie hviezdy priamo na palubovke aj na Instagrame Finále NBA patrí Drakeovi. Bez rešpektu trolluje najväčšie hviezdy priamo na palubovke aj na Instagrame 3. júna 2019, 19:31

Od prvého zápasu sa vysmieval najväčším hviezdam vrátane Greena, Curryho či Duranta, ktorý mimochodom do posledného zápasu nenastúpil kvôli zraneniu. Aj to si Drizzy všimol a ponúkol mu, že môže zadarmo využiť jeho zdravotné poistenie.

V poslednom zápase Golden State podľahli Torontu Raptors v pomere 110:114 a konečný stav série je 2:4. Otázkou ešte ostáva, či prsteň pre šampióna dostane aj Champagne Papi, ktorý si ho v každom prípade zaslúži. Najužitočnejším hráčom finálovej série sa stal Kawhi Leonard, ktorý nahádzal v poslednom zápase 22 bodov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi),

Domov
Zdieľať
Diskusia