Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2019, 16:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

FIFA Street sa oficiálne vráti vo FIFA 20. Získala nový mód aj srdcia miliónov fanúšikov

TECH
Uložiť Uložené

Obľúbený herný mód, ktorý kedysi existoval aj samostatne, sa vracia.

Najnovšia FIFA 20, ktorá príde na pulty obchodov už koncom septembra, bude obsahovať pouličný futbal. Vývojári z EA Sports dnes predstavili nový trailer, ale tentoraz upútavka nie je zameraná na najprestížnejšie štadióny a ihriská.

Nový mód pouličného futbalu sa bude volať VOLTA a budeš si vďaka nemu môcť zaspomínať na množstvo zážitkov, ktoré sa ti vryli do pamäti z hier FIFA Street 1, 2, 3 až 4. Štvrtá verzia, alebo teda FIFA Street 2012, už oslavuje svoje 7. narodeniny, a tak bude návrat pouličného futbalu do najobľúbenejšej futbalovej hry veľkým míľnikom.

V novom móde VOLTA budeš mať možnosť vyskladať si vlastného hráča, či už ženského alebo mužského pohlavia, a upravovať mu účesy alebo dokonca tetovania. Samozrejmosťou bude možnosť rozsiahlej úpravy kopačiek či teplákov, výber ihriska na tvojom sídlisku alebo v Amsterdame, a viacero rôznych módov.

FIFA Street sa oficiálne vráti vo FIFA 20. Získala nový hráčov aj srdcia miliónov fanúšikov
FIFA Street sa oficiálne vráti vo FIFA 20. Získala nový hráčov aj srdcia miliónov fanúšikov Zdroj: EA Sports

Hrať budeme 3 na 3 bez brankárov, 4 na 4, 4 na 4 bez brankárov, 5 na 5 alebo profesionálny futsal. Upravovať dokonca môžeš, či chceš mať na ihrisku mantinely alebo nie.

Najnovšia FIFA ťa v obchodoch bude čakať už 27. septembra, takže si dovtedy môžeš zapnúť starú FIFA Street a trochu natrénovať, nech ťa hneď kamaráti nevyprášia.

Domov
Zdieľať
Diskusia