Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. mája 2019, 9:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Craig Ramsay nebude pokračovať ako tréner slovenskej hokejovej reprezentácie, tvrdí Ján Lašák

ŠPORT CRAIG RAMSAY HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

O všetkom sa oficiálne rozhodne na volebnom kongrese SZĽH, ktorý sa bude konať 26. júna.

Tréner brankárov a zlatý chlapec z Göteborgu Ján Lašák dnes po stretnutí s Dánskom naznačil, že Ramsay končí vo funkcii hlavného trénera hokejovej reprezentácie a v ďalších MS už so slovenským hokejom spolupracovať nebude. Informuje o tom viacero médií vrátane tvnoviny.sk.

Naše hokejové mužstvo má za sebou ďalší šampionát v rade, na ktorom končí už v základnej časti. Chalani odviedli kvalitné výkony, na postup to však nestačilo a teraz nás pravdepodobne čakajú aj zmeny v realizačnom tíme. Pochopiteľne fanúšikov najviac zaujíma, čo bude s pôsobením hlavného trénera z Kanady. Právom totiž zlepšujúce sa výsledky pripisujú aj jemu.

Craig Ramsay podpísal zmluvu na 2 roky, ktorá mu vypršala práve po tomto šampionáte. Miroslav Šatan dnes po zápase podľa Denníka N nechcel o jeho ďalšom pôsobení hovoriť a odkázal sa na volebný kongres SZĽH, ktorý sa bude konať 26. júna. Vtedy sa bude voliť aj nový prezident zväzu a generálny manažér.


Craig Ramsay nebude pokračovať ako tréner slovenskej hokejovej reprezentácie, tvrdí Ján Lašák
Zdroj: TASR – Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia