Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2019, 10:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Boxer Deontay Wilder chce v ringu niekoho zabiť. Knockoutom v prvom kole teraz poslal na zem Breazealea

ŠPORT
Uložiť Uložené

Americký boxer so svojimi súpermi nestráca čas.

Boxerský kráľ organizácie WBC v ťažkej váhe Deontay Wilder sa počas uplynulej noci postavil do ringu a svojho súpera Dominica Breazealea poslal k zemi po pár desiatkach sekúnd. Wilder súboj vybavil v čase 2:17 hneď v prvom kole, čo ho na jednej strane nepochybne teší, ale pred zápasom opäť rozhneval verejnosť a mnohých fanúšikov, keď vyhlásil, že svoju boxerskú kariéru chce uzavrieť s mŕtvym súperom na konte.

Už kedysi sa chválil, že by chcel niekoho v ringu zabiť, ale tentokrát o tejto túžbe porozprával detailnejšie. Wilder označil box za „jediný šport, kde môžeš zabiť muža a ešte za to dostať zaplatené." Olej do ohňa prilial aj potom. „V tomto zápase je v stávke Breazealeho život a naozaj myslím jeho život, stále sa na svoje konto snažím získať telo,“ skonštatoval boxer a vyslúžil si vlnu kritiky, píše The Independent.

Zrejme najväčšiu kritiku schytal od promotéra Eddieho Herna, ktorý Wildera označil za zmyslov zbaveného idiota. Takéto vyhlásenia podľa mnohých ľudí nemajú v boxe čo robiť, pretože aj keď nejde o džentlmenský šport, stále je to len súťaž, ktorá sa po niekoľkých minútach skončí, bojovníci si majú podať ruky a vzájomne sa rešpektovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia