Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2019, 23:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hokejoví fanúšikovia chceli na štadióny prepašovať boxer, nožnice či príbory

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ministerka vnútra zverejnila bizarné predmety zaistené od fanúšikov.

Hokejové majstrovstvá na Slovenskú sú v plnom prúde a fanúšikovia si zápasy užívajú plnými dúškami. Našej reprezentácii sa síce priveľmi nedarí, ale diváci sa na štadiónoch bavia. Avšak, ako sa ukázalo v našom zápase proti Kanade, časť fanúšikov si na štadión prepašovala aj predmety, ktoré by tam nemali čo robiť.

Organizátori sľúbili, že budú vyšetrovať, ako sa ľuďom podarilo prejsť s fľašami cez bezpečnostných pracovníkov, a tak slovenská ministerka vnútra upozornila na svojom Facebooku, že fľaše nie sú jedinou starosťou organizačného tímu.

Ako vidíš na fotke, vo vreckách, kabelkách či batohoch našli bezpečnostní pracovníci boxer, príbory či dokonca nožnice, nielen bežné kancelárske, ale aj manikúrové.

Ktovie, čo chceli fanúšikovia spôsobiť na štadiónoch s boxerom, každopádne s ním dovnútra neprenikli, pretože ako píše ministerka, pri sebe nemôžeš mať žiadne strelné ani chladné zbrane, pyrotechniku či lasery.

Domov
Zdieľať
Diskusia