Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2019, 20:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

4. séria geniálneho Ricka a Mortyho dorazí už tento rok v novembri

4. séria geniálneho Ricka a Mortyho dorazí už tento rok v novembri
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia tohto animovaného seriálu majú ďalší dôvod na radosť.

Ešte minulý rok sme si vôbec neboli istí tým, či vôbec uvidíme ďalšie epizódy skvelého animovaného seriálu Rick and Morty. Spočiatku sme si totiž mysleli, že televízna stanica Adult Swim z nejakých dôvodov neodklepla 4. sériu, no ako neskôr prezradil spolutvorca projektu Dan Harmon, v tom problém nebol. S kolegom Justinom Roilandom jednoducho cítili, že sa chcú projektu venovať dlhodobejšie a na 100%.

Chceli teda dosiahnuť akési istoty do budúcnosti, aby sa nemuseli báť o nedostatok práce či peňazí. A tak bola nakoniec oznámená viacročná spolupráca s Adult Swim, z ktorej nakoniec vzíde minimálne 70 epizód. Pre porovnanie, doteraz ich vyšlo 31 v 3 sériách, takže nás čaká viac než dvojnásobok toho, čo sme dostali doteraz. Ostávala tak už iba jediná nezodpovedaná otázka - kedy sa očakávanej 4. série vlastne dočkáme?

A dnes už poznáme odpoveď! Z čista jasna sa totiž objavila správa, že obľúbenci Rick a Morty sa vrátia už v novembri (listopad) 2019. Táto novinka bola navyše divákom oznámená prostredníctvom krátkeho videa (nájdeš ho pod textom). Veríme, že Harmon s Roilandom využili čas po 3. sérii najlepšie ako vedeli a pripravili ďalšie geniálne epizódy, ktoré nám zas a znova ponúknu nezabudnuteľné animované dobrodružstvá.

Na záver prikladáme ešte vyššie spomínanú ukážku

Domov
Zdieľať
Diskusia