Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2019, 23:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sleduj, ako Moura gólom v neuveriteľnej 96. minúte poslal Tottenham do finále Ligy majstrov

ŠPORT LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Lucas Moura sa stal hetrikovým hrdinom Tottenhamu Hotspur.

Tottenham Hotspur si zahrá vo finále Ligy majstrov proti Liverpoolu. Vo večernom semifinále sa o to postaral Lucas Moura, ktorý hetrikom odprevadil Ajax Amsterdam preč zo súťaže a navždy sa zapísal do histórie svojho klubu. Brazílčan skóroval dvakrát po sebe v rýchlom v 55. a 59. minúte, pričom zodpovednosť prebral aj v 96. minúte.

Odporúčané
Tottenham postupuje do finále Ligy majstrov. Rozprávku Ajaxu ukončil v nadstavenom čase Tottenham postupuje do finále Ligy majstrov. Rozprávku Ajaxu ukončil v nadstavenom čase 8. mája 2019, 23:06

Rozhodca nadstavil 5 minút, Moura si na konci tej piatej nadstavenej prebral loptu a vystrelil na bránu Onanu, ktorý sa po nej síce hodil, avšak nedokázal na ňu dočiahnuť, a tak sa v tíme Spurs spustila eufória. Napriek ťažkostiam v lige si napravili chuť v Lige majstrov a ak sa im ju podarí vyhrať, pôjde zrejme o najúspešnejšiu sezónu v modernej histórii klubu.

Domov
Zdieľať
Diskusia