Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2019, 18:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Železnom tróne sa striedajú The Weeknd, Travis Scott a SZA. Sleduj videoklip ku Game of Thrones

HUDBA
Uložiť Uložené

Aj najznámejšie mená hudobného priemyslu sú obrovskými fanúšikmi seriálu, čo teraz dokazujú v dlho očakávanom videoklipe.

Suverénne najpopulárnejší seriál všetkých čias sa pomaly blíži ku koncu a všetci fanúšikovia upierajú pohľady na posledné diely. Zatiaľ nezostáva posledná séria Game of Thrones očakávaniam nič dlžná a sme svedkami kvalitného spracovania po všetkých stránkach. Tvorcovia z HBO však tentokrát mysleli aj na tých, ktorých seriál nutne nezaujíma. 

Dočkali sme sa totiž multižánrového hudobného projektu For The Throne, kde sa zišli najväčšie hviezdy svetového hudobného priemyslu. Na titulnej skladbe Power is Power nájdeme The Weeknda, SZA a Travisa Scotta, o ktorých vieme, že sú veľkými fanúšikmi seriálu už z ich sociálnych sietí.

Dnes táto skladba dostáva dlho očakávaný videoklip, kde máme možnosť vidieť ako sa interpreti striedajú na Železnom tróne a v prestrihoch sa objavuje aj zopár zásadných momentov Game of Thrones

Odporúčané
Delik má nový tour-track Život Na Živo, krst už v piatok! Delik má nový tour-track Život Na Živo, krst už v piatok! 19. novembra 2013, 22:59
Domov
Zdieľať
Diskusia