Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019, 15:33
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Nebol to iba lacný žart. Razer skutočne vyrobí a začne predávať dlho žiadaný toaster

Nebol to iba lacný žart. Razer skutočne vyrobí a začne predávať dlho žiadaný toaster
TECH
Uložiť Uložené

Gameri sa predsa len dočkajú. Renomovaná značka z herného priemyslu prinesie netradičný produkt.

Aprílové žarty nemusia zostať žartom naveky. Dôkazom sú aj čerstvo odhalené plány amerického výrobcu elektroniky pre náruživých hráčov počítačových hier, ktorý by mal priniesť na pulty obchodov dlhšie žiadaný toaster. Chrumkavé raňajky s logom spoločnosti Razer tak predsa len budú realitou.

Ako informuje web PC Gamer, prezradil nám to sám CEO Min-Liang Tan vo svojom novom príspevku na sociálnej sieti Facebook, kde okrem iného i trošku zažartoval. Vývoj nezvyčajnej novinky by mal podľa jeho slov trvať približne 5 rokov, čo je, samozrejme, absurdné.

K oznámeniu, v ktorom majú prsty fanúšikovia spoločnosti, došlo približne po 3 rokoch od zverejnenia aprílového žartu. Ten obletel internet ešte v roku 2016, kedy spoločnosť Razer vyrukovala s dôveryhodne vyzerajúcimi video zábermi toasteru s ikonickým LED svetlom a svietiacim logom. Takzvaný projekt BreadWinner nám tak poskytuje príležitosť vytvoriť si vizuálnu predstavu o tom, čo sa dá od tohto šialeného nápadu asi tak očakávať.

O cenovke, dodatočnej funkcionalite a ani dostupnosti zatiaľ nepadla žiadna zmienka.

Domov
Zdieľať
Diskusia