Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019, 11:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Avengers: Endgame už prekonalo cez 150 rôznych svetových rekordov

Avengers: Endgame už prekonalo cez 150 rôznych svetových rekordov
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Toto číslo však určite nie je konečné.

Gigant Marvel so svojou čerstvou novinkou dosiahol obrovský úspech. Avengers: Endgame sa totiž už podarilo pokoriť vyše 150 rôznych rekordov. Za týmito úspechmi stoja samotní tvorcovia, ale nepochybne aj jednotliví diváci z celého sveta, čo si uvedomujú aj režiséri Anthony a Joe Russovci.

Tí na svojom Instagrame zanechali nasledujúci odkaz: „Chceme poďakovať všetkým, ktorí si s nami užili toto dobrodružstvo, či už ste začali na počiatku, alebo ste ho objavili cestou. Vyrástli sme vo veľkú milujúcu rodinu, kde sa pri jedálnom stole rozprávali príbehy na pobavenie. A teraz tieto príbehy rozprávame celému svetu. A to všetko vďaka vám... každému jednému z vás. S množstvom lásky a rešpektom, bratia Russovci.

Medzi mnohé rekordy môžeme počítať napríklad zárobok 357 miliónov dolárov počas otváracieho víkendu na domácej pôde a 1,2 milardy na celom svete. Podľa portálu Box Office Mojo už Endgame zarobilo takmer 1,5 miliardy dolárov, čím sa stalo 8. najzárobkovejším filmom všetkých čias a 3. najzárobkovejšou marvelovkou – a to za neuveriteľných 7 dní. Endgame je aktuálne taktiež najzárobkovejším zahraničným filmom v Číne.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Z rekordov ďalej spomeňme najväčší opening v rámci ratingu PG-13 (357 miliónov dolárov), najväčší zárobok získaný behom jedného dňa a zároveň behom prvého dňa v kinách (157,5 milióna dolárov). Je však viac než zjavné, že rekordy budú aj naďalej pribúdať. Viac sa o filme dočítaš v tomto odkaze. Vyjadrenia členov redakcie k snímke sme spísali do nasledujúceho článku.

Pokiaľ si Avengers: Endgame ešte nevidel, na video

radšej neklikaj, obsahuje totiž niekoľko menších filmových prekvapení

Domov
Zdieľať
Diskusia