Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2019, 17:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ako Avengers: Endgame ovplyvnilo sólovku Black Widow? A o čom by mohla byť?

Ako Avengers: Endgame ovplyvnilo sólovku Black Widow? A o čom by mohla byť?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Čo čaká na Natashu Romanoff v jej vlastnom MCU filme?

Článok obsahuje spoilery z filmu Avengers: Endgame!

Fanúšikom MCU bolo pred premiérou Avengers: Endgame nad slnko jasné, že sa vyvrcholenie tzv. Infinity Ságy nezaobíde bez nejakých tých úmrtí či rozlúčok s postavami. Ak si film videl, tak už veľmi dobre vieš, že jednou z obetí sa stala aj Black Widow (Scarlett Johansson), ktorá sa nám po prvýkrát predstavila ešte v druhom Iron Manovi.

Odvtedy sa dokázala vypracovať na pôvodnú členku Avengers, získavala si medzi divákmi čoraz viac fanúšikov a nakoniec do dotiahla až do vlastného filmu, ktorý je momentálne vo výrobe. A hoci toho o samotnej snímke stále veľa nevieme, poznáme jej režisérku, scenáristov aj možné herecké hviezdy. O čom by ale mohla vlastne byť, keď je Black Widow v súčasnom dianí v MCU mŕtva?

Nuž, s pochopiteľných dôvodov je najviac pravdepodobnou možnosťou, že pôjde o prequel. Túto možnosť však nepodporuje iba smrť Black Widow v Endgame, ale aj predchádzajúce zvesti. Tie totiž hovorili o tom, by sme mohli dostať akýsi špionážny thriller s nižším rozpočtom, ktorý by preskúmal Natashinu minulosť zabijaka v KGB a následne aj jej pôsobenie v S.H.I.E.L.D.e. Príbeh by sa tak pokojne mohol odohrávať niekedy medzi 90. rokmi a začiatkom nového milénia.

black widow solovka
black widow solovka Zdroj: Marvel Studios

Navyše, aj vďaka náznakom z MCU filmov vieme, že Natashin otec sa volá Ivan, s Hawkeyom zažila misiu v Budapešti a narazila dokonca aj na Winter Soldiera. Rozhodne teda existuje hneď niekoľko oporných bodov, ktoré môže sólovka Black Widow preskúmať. Na definitívne odpovede si však budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Je však možné, že Disney a Kevin Feige odhalia nejaké novinky už na Comic-Cone v San Diegu.

Odporúčané
Svet Marvelu: Akú rolu bude mať Hawkeye v budúcich filmoch a čo znamená potitulková scéna v Black Widow? Svet Marvelu: Akú rolu bude mať Hawkeye v budúcich filmoch a čo znamená potitulková scéna v Black Widow? 11. júla 2021, 13:29

Sólovku Black Widow zrežíruje Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome), za scenárom momentálne stoja Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby), no a s natáčaním by sa malo začať niekedy v priebehu tohto leta. Okrem Scarlett Johansson boli v poslednej dobe spomínaní aj herci, ako David Harbour (Hellboy), Rachel Weisz (The Favourite) a Florence Pugh (Outlaw King). Premiéra sa očakáva na prvú polovicu budúceho roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia