Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2019, 20:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dva zápasy proti Čechom, dve prehry. Slovenskí hokejisti zatiaľ pred MS nenašli ideálnu formu

ŠPORT ČESKO HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hokejový šampionát začína už o necelé dva týždne.

Príprava na hokejové majstrovstvá sveta na Slovensku vrcholí. Jednotlivé reprezentácie si naplánovali množstvo prípravných zápasov, aby mohli tréneri namixovať najlepšiu nomináciu na šampionát. Niektorým hráčom sa sen o majstrovstvách rozplynie krátko pred začiatkom turnaja, ostatní budú môcť ukázať, čo všetko v nich je.

Aj preto mali Slováci naplánovaný hneď prípravný dvojzápas proti bratom Čechom. Keď hráme s Čechmi, zápasy majú vždy elektrizujúcu atmosféru a inak to nebolo ani včera v Trenčíne a dnes v Nitre. Nanešťastie, ani jeden zápas sa nám nepodarilo doviesť do úspešného konca.

Dva zápasy proti Čechom, dve prehry. Slovenskí hokejisti zatiaľ pred MS nenašli ideálnu formu
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Včerajší zápas sa pre našich hokejistov nezačal šťastne, pretože sme inkasovali už po pár sekundách. Napriek tomu sme sa snažili, zabojovali a Čechom strelili aspoň jeden gól, pričom výsledok zápasu bol 1:3. Naši chalani v zostave s Pánikom, Fehérvárym či kapitánom Sekerom si tak dnes chceli napraviť chuť a v odvete zvíťaziť. Nepodarilo sa, prehrali sme 0:2.

Dnes strieľali góly len Česi a napriek nášmu záverečnému tlaku v tretej tretine, keď sme chvíľu hrali bez brankára Čiliaka presilovku 6 na 4 sme puk nedokázali do bránky dopraviť ani raz. Nasledujúce dva týždne preto naši tréneri aj manažér Miroslav Šatan môžu rozmýšľať, ako mužstvo vylepšiť, ak chceme doma pomýšľať na vyraďovacie boje.

Domov
Zdieľať
Diskusia