Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2019, 17:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„Už viem, prečo mi z ASOS žiadne oblečenie nesedí.“ Značka nechtiac zverejnila fotky so štipcami na šatách modelky

MÓDA
Uložiť Uložené

Známa značka musela čeliť menšiemu škandálu na sociálnej sieti.

Jedna zákazníčka na stránkach značky ASOS úplnou náhodou narazila na šaty, ktoré sa vymykali z normálu. Mala pocit, že modelke šaty výborne sedia a priliehajú, lenže v skutočnosti nešlo o perfektný strih. Na produktových fotkách si zákazníčka Ronnie všimla kancelárske klipy, vďaka ktorým šaty priliehali bezchybne, informuje The Independent.


Klipy však na fotkách nemali čo robiť, pretože ASOS sa takýmito praktikami určite chváliť nechce. Ronnie preto fotky zavesila na Twitter, kde sa spustila masívna vlna kritiky. Jej príspevok, kde značke odkazuje, že klipy zrejme grafici zabudli vymazať, získal za posledné tri dni viac ako 70-tisíc lajkov a cez 20-tisíc retweetov.

Rozhorčení zákazníci konštatovali, že konečne prišli na to, prečo im kúsky oblečenia z ASOS nikdy nesedia. Jednoducho si pred odchodom z domu zabudnú šaty pripevniť kancelárskymi klipmi, a tak sa priliehavé šaty menia na kúsok s voľnejším strihom. V komentároch sa objavovali aj označenia ako „fake fashion“. Na príspevok napokon ASOS zareagoval so slovami, že sa ospravedlňuje za viditeľné klipy a situáciu vyrieši.

Domov
Zdieľať
Diskusia