Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2019, 21:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pred a po CGI: Deadpoolove sekanie končatín a strieľanie do hláv nepriateľov

Pred a po CGI: Deadpoolove sekanie končatín a strieľanie do hláv nepriateľov
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čierny humor nebol jedinou zbraňou zábavného Deadpoola.

Keď sa v roku 2016 dostal na plátna kín vynikajúci Deadpool s dnes už mimoriadne populárnym Ryanom Reynoldsom, väčšina fanúšikov komiksoviek (a nielen oni) boli radosťou bez seba. 

Skĺbenie poriadne krvavej akčnej zábavy s trefnými hláškami hlavného herca urobili z filmu jednoznačný hit, na ktorý v roku 2018 viac než úspešne nadviazalo pokračovanie s drsným Joshom Brolinom. Toho môžu nadšenci marveloviek poznať predovšetkým ako obávaného zloducha Thanosa.

Deadpool sa ako rázny hrdina s nepriateľmi vôbec nepáral, čoho následkom bolo množstvo rozstrieľaných tiel a ďalšej bláznivej akcie. Akým spôsobom sa tieto a podobné scény natáčali a upravovali v postprodukcii ti prezradí nižšie priložené video.

Deadpoolove dobrodružstvá mali byť najbližšie rozšírené pomocou tímovky s názvom X-Force, ktorú mal natočiť 44-ročný Drew Goddard. Ten sa v minulosti podieľal na scenári World War Z (2013), sci-fi Marťan (2015) či seriáli Daredevil (2015-2018). 

O osude najbližšieho vývoja Deadpoola už ale bude rozhodovať Disney. Jediné, čo zatiaľ vieme s istotou, je to, že rola Deadpoola bude aj naďalej patriť skvelému Reynoldsovi.

Tým, ktorým chýba hlas Ryana Reynoldsa pripomíname, že zábavného Kanaďana budú môcť počuť prostredníctvom celovečernej snímky Detective Pikachu. Premiéra filmu je naplánovaná na 10. mája (květen) 2019 a viac informácií o filme nájdeš v tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia