Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2019, 16:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

X-Men a Wolverina neuvidíme v MCU a v Avengers filmoch najmenej 5 rokov

X-Men a Wolverina neuvidíme v MCU a v Avengers filmoch najmenej 5 rokov
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kevin Feige potvrdil dohady azda každého filmového „znalca“.

X-Men sú doma, a to štyri roky po tom, čo sa vrátil Spider-Man. Kevin Feige tak môže pracovať s ešte väčším množstvom postáv a postaviť tak proti Avengerom pokojne aj X-Men. To však ešte pár rokov potrvá. Len samotné začlenenie X-Men do MCU predsa prebehne až o niekoľko rokov.

Všetci sme si toho boli vedomí. V dobe, kedy mal Feige a spol. vypracovaný plán pre Fázu 4 a 5 pravdepodobne ešte Disney o kúpe Foxu neuvažovalo, a tak Marvel Studios svoje plány nemohlo upraviť. A možno ani nechcelo.

Nakoniec, predstavujú množstvo zaujímavých a hlavne úspešných postáv. Ich filmy zarábajú miliardy dolárov v kinách a musia sa tak dočkať pokračovaní. Sequely Black Panthera, Doctora Strangea či Captain Marvel sú tak samozrejmosťou, rovnako ako ďalšie časti so Spider-Manom a pravdepodobne aj Hulkom/Thorom či Strážcami Galaxie. Do toho musia prísť nováčikovia, ako Shang-Chi, Eternals a ďalší vrátane sólovky Black Widow, takže na ďalšie filmy o X-Men veľmi priestor nie je. Viac sa o tom dočítaš tu.

X-Men a Wolverina neuvidíme v MCU najmenej 5 rokov
X-Men a Wolverina neuvidíme v MCU najmenej 5 rokov

Najnovšie Kevin Feige potvrdil, že tak skoro ich v MCU skutočne neuvidíme. Čo sa týka samostatných postáv či vedľajších hrdinov, možno sa s nimi zoznámime skôr a prostredníctvom iných filmov, no samotní X-Men sa neukáže minimálne 5 rokov. Priestor najprv dostanú ich „vlastné“ postavy. Navyše, mutanti sa budú musieť preobsadiť a jediný, koho sa to netýka, je Reynoldsov Deadpool.

Značka potrebuje pauzu, pričom Dark Phoenix bude skutočne posledným filmom so „starou“ gardou. To, čo započal Bryan Singer pred 20 rokmi už čoskoro ukončí jeho priateľ a kolega Simon Kinberg svojím režijným debutom. Všetky zvyšné, pripravované či zvažované filmy s mutantami sa zrejme zrušia alebo prejdú veľkou obmenou. Všetko ukáže až čas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia