Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2019, 14:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Leví kráľ sa ukazuje v nostalgických ukážkach spolu s Timonom a Pumbom. Ako malého Simbu zmení smrť otca?

Leví kráľ sa ukazuje v nostalgických ukážkach spolu s Timonom a Pumbom. Ako malého Simbu zmení smrť otca?
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tak na túto novinku od Disney sa náramne tešíme!

Prvú ukážku z očakávanej hranej verzie slávneho Levieho kráľa sme videli ešte koncom minulého roku. Už vtedy na nás tvorcovia zapôsobili fantastickým odprezentovaním mnohých nostalgických záberov, ktoré každého nadšenca animovaného originálu jednoducho chytili za srdce.

Inak tomu nie je rozhodne ani v prípade čerstvého traileru s famóznou hudobnou zložkou od génia menom Hans Zimmer. Ukážka dáva najnovšie mimo iného divákom do pozornosti scénu vyhnania malého Simbu, ktorému predchádzalo tragické úmrtie jeho otca Mufasu. Záverom upútavky sme sa ale dočkali radostného spevu zábavnej dvojice Timona a Pumbu.

Réžie filmu sa ujal Jon Favreau (Iron Man, Kniha džunglí) a scenár napísal Jeff Nathanson (Terminál, Muži v čiernom 3, Piráti Karibiku: Salazarova pomsta). Ak sa už na novú disneyovku poriadne tešíš, odporúčame ti čakanie skrátiť našim článkom o desiatich zaujímavostiach týkajúcich sa pôvodnej animovanej verzie.

Hlas postave Mufasu opätovne prepožičal slávny James Earl Jones a ďalej započujeme Donalda Glovera (postava Simbu), speváčku Beyoncé (Nala), Setha Rogena (Pumbaa), Billyho Eichnera (Timon), Chiwetela Ejiofora (Scar) či Keegana-Michael Keya (Kamarati). Slovensko a Česko sa Levieho kráľa dočká v lete roku 2019, a teda konkrétne 18. júla (červenec). Viac informácií o tejto lákavej novinke nájdeš v nasledujúcom vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia