Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2019, 14:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Petra Vlhová opäť veľkolepo zvíťazila v obrovskom slalome!

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naša lyžiarka predvádza neuveriteľné výkony.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa predstavila v obrovskom slalome na pretekoch Svetového pohára v českom Špindlerovom mlýne a zvíťazila. V rámci Svetového pohára sa Vlhová mohla tešiť zo zatiaľ tretieho víťazstva v obrovskom slalome.

Slovenka sa zaskvela parádnou jazdou už v prvom kole. Po úvodnej časti skončila na priebežnom prvom mieste s časom 1:12,59, pričom jej najväčšia súperka Mikaela Shiffrinová tentokrát v prvom kole získala len štvrté miesto.


Napriek tomu však nebolo o ničom rozhodnuté a súboj pokračoval. Vďaka víťazstvu z prvého kola sme si na štart našej reprezentantky museli samozrejme počkať až na samotný záver a infarktové stavy sme chytali už pri jazde Shiffrinovej.

Američanka sa prebojovala na prvé miesto a Petre poslala pomyselnú hodenú rukavicu. Shiffrinovej však urobila škrt cez rozpočet Viktoria Rebensburgová, keď Američanku porazila vďaka náskoku 49 stotín sekundy a na štarte už netrpezlivo postávala len Peťa.

Odporúčané
Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní v Jasnej štartuje už zajtra. Slovenský operátor potešil fanúšikov touto novinkou Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní v Jasnej štartuje už zajtra. Slovenský operátor potešil fanúšikov touto novinkou 19. januára 2024, 17:30

Svoju jazdu nezačala úplne presvedčivo, veď v jednej chvíli už prehrávala súboj s Rebensburgovou, ale napokon manko zmazala. Vlhová cieľovú čiaru preťala s náskokom 11 stotín sekundy a zaknihovala tretie víťazstvo v obrovskom slalome, za čo si zaslúži obrovskú poklonu.

Petra Vlhová opäť veľkolepo zvíťazila v obrovskom slalome!
Zdroj: TASR

Domov
Zdieľať
Diskusia