Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2019, 16:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj dissuje Cardi B zo zlatej stoličky od Lagerfelda. Nikdy nemusela robiť striptérku, aby bola slávna

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Nicki svojej celebritnej kolegyni nič nedaruje a spomína ju aj na svojom aktuálnom albume, ktorý teraz dostáva ďalší videoklip.

Americká raperka Nicki Minaj už o pár týždňov vystúpi v Bratislave, konkrétne ju budeš môcť vidieť 22. februára na štadióne Ondreja Nepelu, kde sa po jej boku predstaví aj Juice WRLD a ako slovenský predskokan vystúpi Speezy. Ešte pred tým sme sa však dočkali ďalšieho videoklipu z albumu Queen, ktorý uzrel svetlo sveta v minulom roku a dlhé týždne súperil o prvenstvo vo všetkých rebríčkoch. 

Vizuál tentokrát dostáva skladba Hard White, kde je autorka už tradične drzá a diktuje egotripy tak dobre, ako to vie len ona. Obula sa aj do kolegyne Cardi B, ktorej venovala riadok o tom, že nemusí byť striptérka na to, aby sa dostala medzi elitu. Práve Cardi totiž pred rapovou kariérou tancovala za peniaze.

Nicki je v skvelej forme a jej európske turné musíš určite navštíviť. V dohľadnej dobe sa ešte určite dočkáme aj nových vecí, no aktuálne sa bude jedna z dvoch najznámejších raperiek sveta venovať v prvom rade koncertom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia