Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 11:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor zosmiešnil Nurmagomedovho brata a chválil sa, ako mu vrazil. Khabib mu odpovedal veľavravným videom

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nekonečné súperenie dvoch bojovníkov neprestáva.

Nedávno Nevadská športová komisia konečne uzavrela ságu s názvom súboj McGregora a Nurmagomedova. Obaja bojovníci zažili za posledný rok hromadu situácií, ktoré podčiarkovali vzájomnú rivalitu.

Všetko začalo, keď Ír napadol autobus s Nurmagomedovom, čo vyvrcholilo až súdnym pojednávaním a potrestaním kontroverzného bojovníka. Napokon sa obaja stretli aj v oktagone v rámci UFC 229, kde Nurmagomedov svojho súpera znemožnil a po dominantnom výkone ho uškrtil.


Khabib si potom šiel vybaviť účty aj s členmi írskeho tímu a zaútočil na jedného z koučov, McGregor zase bojoval s tímom Nurmagomedova. Do oktagonu skočil aj Khabibov brat, ktorému hrozil dlhodobý dištanc za napadnutie zozadu, a my sme sa konečne dozvedeli, ako disciplinárne konanie dopadlo.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Nurmagomedov bol suspendovaný na 9 mesiacov, McGregor na pol roka a možno si nezachytil, že Khabibov brat dostal dištanc na jeden celý rok. McGregor musí zaplatiť pokutu 50-tisíc dolárov, Khabib 500-tisíc dolárov a jeho brat zase 250-tisíc.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Keď športová komisia vydala svoje rozhodnutie, Conor hneď zareagoval na Twitteri. Nahral tam fotografiu, ktorá zachytáva moment, ako Ír odoláva útoku Khabibovho brata a potom mu vráža ľavým hákom priamo do tváre. Na svoj úder je patrične hrdý, pretože vysvetlil, ako sa útočník chcel schovať za ochrankára, ale on ho zacítil z už z diaľky. Vraj tým ukončil večer záverečný úderom.

Nurmagomedov však nezostal ticho. Na svoj Instagram zavesil video s veľavravným popisom „Nothing else matters“, kde sa plná miestnosť ľudí netrpezlivo nevie dočkať, ako Khabib konečne McGregora doškrtí. Všetci po ukončení zápasu jasajú. Khabib očividne Íra videom vyprovokoval, pretože včera na Twitteri doplnil, že aj tak zmlátil Nurmagomedovho brata. Tweet však onedlho odstránil.

DADADADADADA
DADADADADADA Zdroj: Twitter
Domov
Zdieľať
Diskusia