Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 16:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande si dala nechtiac vytetovať slová „gril na uhlie“. Je na smiech celému internetu

HUDBA ARIANA GRANDE TETOVANIE
Uložiť Uložené

Jedna z najobľúbenejších speváčok sveta už všetko vysvetlila. Vraj tetovanie veľmi bolelo, preto si ho nedala dokončiť.

Ariana Grande patrí medzi najobľúbenejšie speváčky na svete a aj keď sa s ňou v posledných rokoch ťahá veľa nepríjemností, stále zásobuje fanúšikov novou tvorbou s hlavou hore. Už sa dostala zo šoku kvôli výbuchu počas jej vystúpenia v Manchestri, pri ktorom zahynuli desiatky ľudí a tiež samovraždy bývalého priateľa Mac Millera. 

Všetky nepríjemné udalosti z nej spravili silnejšiu ženu, čo sa ukazuje nielen v tvorbe. Pred pár dňami vydala novinku s názvom 7 Rings. Tá za necelé dva týždne zaznamenala prvú stovku miliónov videní na YouTube a s veľkou pravdepodobnosťou si ide po prvú miliardu. 

Pri príležitosti videoklipu si Ariana dala vytetovať jeho názov v japončine. Netrvalo dlho a našli sa fanúšikovia, ktorí sa na výsledok pozreli podrobnejšie a zistili, že v skutočnosti znamenajú znaky niečo úplne iné. 

Zo „7 Rings“ je nakoniec „gril na uhlie“ a internet sa naozaj baví. K celej situácii sa už stihla vyjadriť aj speváčka, a to odpoveďou na Twitteri pre jedného z fanúšikov. Prezradila, že ju to počas tetovania veľmi bolelo, a tak sa rozhodla nechať si výsledok bez dokončenia. 

Konštatuje, že na tomto mieste sa tetovanie aj tak veľmi rýchlo zničí a keď jej to raz bude chýbať, nechá si vytetovať nápis správne. 

Ariana Grande si dala nechtiac vytetovať slová „gril na uhlie“. Je na smiech celému internetu
Domov
Zdieľať
Diskusia