Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2019, 18:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor ma prosíkal, nech už je koniec. Nurmagomedov ho vysmial, odvetu s Írom vraj ani nepotrebuje

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruského bojovníka McGregor veľmi nezaujíma.

Na začiatku októbra sa nehovorilo o ničom inom, ako o súboji McGregora s Nurmagomedovom. Aj keď mal Ír plné ústa odvážnych rečí, skončil vo štvrtom kole, keď ho ruský bojovník uškrtil a Conor musel v zúfalej situácii potľapkať, aby rozhodca zápas ukončil.

Odvtedy sa už na internete objavilo množstvo vyjadrení a rozhovorov s oboma kohútmi, ale tentoraz Khabib trochu pritvrdil. Fanúšikovia majú možnosť pozrieť si krátke útržky z toho, keď Rus rozpráva o zápase s McGregorom. Vraj by ho vôbec nemrzelo, keby sa žiadna odveta nekonala, pretože on do celého zápasu s Írom šiel kvôli pomste a trestu.

Svojho súpera chcel unaviť a vyhlásil, že keď potľapkal na znak ukončenia zápasu, pre Khabiba to znamenalo viac, ako keby McGregora knockoutoval. Ír dokonca údajne prosíkal, aby už Khabib prestal a skončil, a tak mal pocit, že zápas lepšie dopadnúť nemohol. Keby ho vraj knockoutoval, ľudia by tvrdili, že išlo len o šťastnú náhodu, ale takto nikto nemôže pochybovať o tom, kto je lepším zápasníkom.

Nemyslí si, že by sa s ním McGregor vôbec chcel opätovne stretnúť. V zápase cítil, aký je Khabib silný, po fyzickej aj psychickej stránke, a tak nemá zmysel bojovať znovu. Uznal však, že prvých pár minút bol Conor dobrý, skvele sa pohyboval aj udieral, ale keď sa unavil, stal sa z neho prepadák.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Keď prišla otázka o tom, prečo vlastne po skončení zápasu vyskočil z klietky a napadol trénera Dillona Danisa, v krátkosti vysvetlil, že všetci ostatní tréneri boli jednoducho pristarí, a tak by sa s nimi nemohol pobiť. Celý rozhovor si už môžeš pozrieť na priložených videách.

Domov
Zdieľať
Diskusia